Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g122g207kcal24.4g0g12.2g0g
Voi 16g117kcal0.2g0.1g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 183g0kcal0g0g0g0g
Voi 17g124kcal0.2g0.1g13.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 153g65kcal5.2g7.3g1.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima53g208kcal15.5g0g16g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras61g214kcal7.9g42.7g0.9g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2007kcal110.8g128.2g115.6g5g
Valittu annoskoko625g1003kcal55.4g64.1g57.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g502kcal27.7g32.1g28.9g1.3g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594