JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)98g221kcal5.9g39.4g4.9g2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g35g31kcal0.5g6.9g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa145g434kcal33.3g0g33.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 347g769kcal60.8g0g59g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2911kcal201g92.6g194.8g4g
Valittu annoskoko625g1456kcal100.5g46.3g97.4g2g
Annoskoko puolitettuna313g728kcal50.3g23.2g48.7g1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075