Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)249g276kcal57.2g0g5g0g
Paprika keskiarvo 37g11kcal0.4g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Herne 53g36kcal2.7g4.9g0.2g1.6g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Pesto, punainen Eldorado62g307kcal3.4g7.1g29.4g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g156g513kcal18.7g105.7g3g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2429kcal166.4g244.6g88g28g
Valittu annoskoko625g1215kcal83.2g122.3g44g14g
Annoskoko puolitettuna313g607kcal41.6g61.2g22g7g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615