Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)283g382kcal56.6g0.3g17g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl210g178kcal2.9g9.2g14.7g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.2g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1553kcal128.4g42.6g96g6.8g
Valittu annoskoko625g777kcal64.2g21.3g48g3.4g
Annoskoko puolitettuna312g388kcal32.1g10.7g24g1.7g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883