A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g218g497kcal41.4g0g37.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g91g254kcal17.3g0g20g0g
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g8.9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1607kcal122.4g19.6g115g5.6g
Valittu annoskoko625g804kcal61.2g9.8g57.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g402kcal30.6g4.9g28.8g1.4g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306