Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl116g151kcal15.2g0.3g9.6g0g
Sokeri72g292kcal0g71.7g0g0g
Leivinjauhe4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Kuohukerma,valio,2dl89g302kcal1.8g2.7g31g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki106g59kcal9g5.3g0.2g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Vadelma 169g69kcal1.7g6.9g1.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2256kcal67g283.4g85.8g16.4g
Valittu annoskoko625g1128kcal33.5g141.7g42.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna313g564kcal16.8g70.9g21.5g4.1g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168