Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g280g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Limemehu (Tymbark), annos 100g80g39kcal0.1g9.6g0.1g0g
Hunaja 4g13kcal0g3.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g94kcal0g0g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g512kcal7.8g62.2g24.8g11.6g
Valittu annoskoko625g256kcal3.9g31.1g12.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g128kcal2g15.6g6.2g2.9g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314