Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 226g63kcal5.1g6.6g0.5g5g
Kymppi kevyt piirakkataikina181g435kcal12.5g69.4g11.4g5.4g
Oltermanni, perinteinen82g294kcal20.4g0g23.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)68g112kcal2g2.7g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1978kcal95g157.8g103.6g20.8g
Valittu annoskoko625g989kcal47.5g78.9g51.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna313g495kcal23.8g39.5g25.9g5.2g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729