Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g586g352kcal8.8g76.2g0.6g5.3g
Oliiviöljy 20g173kcal0g0g19.5g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g10g13kcal0.3g2.1g0.6g1.4g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.9g8.3kcal0.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1091kcal19g159.8g41.4g13.4g
Valittu annoskoko625g545kcal9.5g79.9g20.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g273kcal4.8g40g10.4g3.4g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454