Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 517g1009kcal96.5g0g69.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot103g300kcal14.5g1g26.9g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2624kcal222.4g3.2g193.2g0g
Valittu annoskoko625g1312kcal111.2g1.6g96.6g0g
Annoskoko puolitettuna313g656kcal55.6g0.8g48.3g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973