Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet152g185kcal32.3g0g6.1g0g
Vesi260g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g108g44kcal1.5g8.8g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas54g152kcal10.3g0g11.9g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g17g9kcal1g0.9g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g29g36kcal0.9g7.5g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.2g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g877kcal93g35.4g39g0g
Valittu annoskoko625g439kcal46.5g17.7g19.5g0g
Annoskoko puolitettuna313g219kcal23.3g8.9g9.8g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045