Vaahtokarkit

Valkuaiset vaahdoksi

liivate + kylmä vesi (0,5 dl)

kuumaan veteen hermesetas, vanilja-aromi, suola, liivateseos.

Ei tarvitse keittää (makeutusaine ei toimi kuten sokeri) Vatkataan vaahdoksi (annetaan jäähtyä)

Vaahdot yhdistetään.

Massa rasvattuun, jauhotettuun vuokaan (esim.

tärkkelykset tai muu "pölymäinen" jauho, esim.

prode, kookosjauho ok).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 243g103kcal23.8g1g0.2g0g
Liivate 21g73kcal17.8g0g0g0g
Hermesetas-jauhe14g40kcal0.2g7.8g0g5.6g
Vesi347g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g432kcal83.6g17.6g0.4g11.2g
Valittu annoskoko625g216kcal41.8g8.8g0.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g108kcal20.9g4.4g0.1g2.8g
Arvot/100g100g35kcal6.7g1.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286954