Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 455g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 109g36kcal0.5g3.8g0.8g3.6g
Sokeri 39g157kcal0g38.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g58kcal0g14.1g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g5g30kcal0.3g2.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g561kcal1.6g118.8g5.2g7.6g
Valittu annoskoko625g281kcal0.8g59.4g2.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g140kcal0.4g29.7g1.3g1.9g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353