Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 22g17kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g95kcal0g0g10.7g0g
Kaurahiutale 36g134kcal5.2g20.4g2.6g3.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti29g143kcal7.1g9.5g8.2g8.1g
Mantelilastu (A la meira)22g134kcal5.4g1.5g12.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g798kcal23.7g162.7g2.8g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2641kcal88.6g388.6g73g42.6g
Valittu annoskoko625g1320kcal44.3g194.3g36.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna313g660kcal22.2g97.2g18.3g10.7g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640