Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 11g8.2kcal1.4g0.1g0g0.8g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g174kcal0g0g19.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 142g488kcal14.5g99.5g1.7g5g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)109g284kcal28.4g1.6g18.6g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g88g100kcal12.3g0.9g5.3g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)88g35kcal1.5g7.2g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g58g35kcal0.2g8.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2249kcal116.6g236.2g91g12g
Valittu annoskoko625g1124kcal58.3g118.1g45.5g6g
Annoskoko puolitettuna313g562kcal29.2g59.1g22.8g3g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776