Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g262g341kcal55g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi7.2g20kcal0.6g0.5g1.7g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi328g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Voimariini normaalisuolainen3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g815kcal112.8g9.8g35g1.2g
Valittu annoskoko625g408kcal56.4g4.9g17.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g204kcal28.2g2.5g8.8g0.3g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480