Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 66g480kcal0.8g0.3g53.8g0g
Sokeri 38g152kcal0g37.4g0g0g
Kananmuna, paistettu 24g49kcal3.1g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g295kcal8.8g60.2g1g3g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Raparperi 88g30kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 88g34kcal0.1g7.2g0.1g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.6g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4g13kcal0g3.2g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g88g309kcal12.3g49.4g6.6g8.8g
Voi 44g320kcal0.5g0.2g35.8g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g151kcal4.5g30.9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4092kcal62g491g204.4g31.8g
Valittu annoskoko625g2046kcal31g245.5g102.2g15.9g
Annoskoko puolitettuna313g1023kcal15.5g122.8g51.1g8g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790