Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 321g345kcal61.2g0g10.9g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g160g486kcal30.5g0.8g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkoviini kuiva 64g44kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.9g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1806kcal186.2g11.6g102.4g4.2g
Valittu annoskoko625g903kcal93.1g5.8g51.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g452kcal46.6g2.9g25.6g1.1g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794