Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha209g347kcal39.7g0g20.9g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk358g96kcal2.1g19g0.7g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g999kcal85.4g43.8g52.4g12g
Valittu annoskoko625g500kcal42.7g21.9g26.2g6g
Annoskoko puolitettuna313g250kcal21.4g11g13.1g3g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803