Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 244g186kcal4.6g37.8g0.5g2.4g
Kirjolohifilee 183g303kcal30.7g0g20.1g0g
Maito, Kevyt147g67kcal4.7g7g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Tilli, tuore 24g7.3kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1203kcal88.6g90.2g51.6g5.8g
Valittu annoskoko625g602kcal44.3g45.1g25.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g301kcal22.2g22.6g12.9g1.5g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063