Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g192g670kcal21.1g141.7g2.3g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)161g153kcal37g0g0.8g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 16g100kcal0g0g11.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.7g28kcal1g5.4g0.2g0.3g
Maito, Kevyt192g88kcal6.1g9.2g2.9g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper57g167kcal14.9g0g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2410kcal160.2g312.6g59.2g0.6g
Valittu annoskoko625g1205kcal80.1g156.3g29.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g603kcal40.1g78.2g14.8g0.2g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559