Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 364g523kcal58.3g0g32.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g182g219kcal6.2g6.6g18.2g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)5.8g31kcal0g0g3.5g0g
Tilli, tuore 73g22kcal2.7g0.7g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1589kcal134.4g14.6g109.4g3g
Valittu annoskoko625g795kcal67.2g7.3g54.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna313g397kcal33.6g3.7g27.4g0.8g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203