Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino163g572kcal21.2g109.4g4.1g9.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 131g419kcal35g0g31.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g255g107kcal4.1g21.9g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)22g27kcal0.7g0.9g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2402kcal135.4g264.8g86.8g19.6g
Valittu annoskoko625g1201kcal67.7g132.4g43.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna313g601kcal33.9g66.2g21.7g4.9g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511