Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki314g176kcal26.6g15.7g0.6g0g
Hermesetas -neste6.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g50kcal0g12.4g0g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.9g0.6g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1663kcal121.8g171.6g52.6g5.8g
Valittu annoskoko625g831kcal60.9g85.8g26.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g416kcal30.5g42.9g13.2g1.5g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517