Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 409g45kcal2.3g5.7g0.4g2.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 205g271kcal5.4g6.5g24.5g0g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5.1g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g664kcal15.4g32.6g49.8g5.8g
Valittu annoskoko625g332kcal7.7g16.3g24.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g166kcal3.9g8.2g12.5g1.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021