Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g443g1574kcal28.8g141.8g102g8g
Taloussuklaa, Fazer133g685kcal5.2g74.5g39.9g7g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4656kcal80.2g432.8g293.8g30g
Valittu annoskoko625g2328kcal40.1g216.4g146.9g15g
Annoskoko puolitettuna313g1164kcal20.1g108.2g73.5g7.5g
Arvot/100g100g372kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745