Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 522g135kcal8.1g18.3g1g9.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 44g16kcal0.1g3.1g0g0.9g
Neilikka, annos 4g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.3g18kcal0g4.3g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 8.7g1.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g370kcal17.6g57g2.2g23g
Valittu annoskoko625g185kcal8.8g28.5g1.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna313g93kcal4.4g14.3g0.6g5.8g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939