Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 426g608kcal53.3g1.3g43.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g158g530kcal36.4g0g42.7g0g
Voi 41g294kcal0.5g0.2g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2865kcal180.4g3g238.8g0g
Valittu annoskoko625g1433kcal90.2g1.5g119.4g0g
Annoskoko puolitettuna313g716kcal45.1g0.8g59.7g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521