Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 238g106kcal1.7g14.9g0g14.3g
Porkkanaraaste 200g238g64kcal1.4g12.6g0.5g6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g143g558kcal0g140.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g5.2g32kcal0.4g3.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1520kcal7g341.6g4.6g40.6g
Valittu annoskoko625g760kcal3.5g170.8g2.3g20.3g
Annoskoko puolitettuna313g380kcal1.8g85.4g1.2g10.2g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669