Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali158g33kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g124g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g19g65kcal1.1g14.1g0.3g0.4g
Siirappi 7.4g22kcal0g5.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 99g226kcal18.9g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g124g41kcal4.1g6.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g923kcal61g71.4g43g10.2g
Valittu annoskoko625g462kcal30.5g35.7g21.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g231kcal15.3g17.9g10.8g2.6g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727