Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g181g632kcal23.1g125.8g3.4g5.8g
Paistijauheliha, snellman181g307kcal21.7g0g18.1g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g203g329kcal17.1g24.4g16g9.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit56g73kcal1.7g1.1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2762kcal127.2g302.6g98.6g30.6g
Valittu annoskoko625g1381kcal63.6g151.3g49.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna313g691kcal31.8g75.7g24.7g7.7g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716