Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Herkkusieni 24g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Vesi293g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali122g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Adzika kaste 220ml6.1g10kcal0.4g1.6g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.5g77kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g345kcal11g31g18.8g12g
Valittu annoskoko625g173kcal5.5g15.5g9.4g6g
Annoskoko puolitettuna313g86kcal2.8g7.8g4.7g3g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149