Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään106g210kcal18.4g0g16.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g255g153kcal3.8g33.1g0.3g2.3g
Vesi142g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl71g21kcal3.3g1.3g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 11g94kcal0g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g972kcal51.4g71.2g55.4g7.6g
Valittu annoskoko625g486kcal25.7g35.6g27.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g243kcal12.9g17.8g13.9g1.9g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382