Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g262g1912kcal2.6g2.6g209.6g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.2g0g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g799kcal23.7g163g2.8g8.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)41g89kcal0.1g21.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6299kcal53.4g545.8g425g17.8g
Valittu annoskoko625g3150kcal26.7g272.9g212.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna313g1575kcal13.4g136.5g106.3g4.5g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591