Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 313g648kcal50.6g0g50g0g
Kaali, valkokaali313g66kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1427kcal108.8g21.2g101.2g13.2g
Valittu annoskoko625g714kcal54.4g10.6g50.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g357kcal27.2g5.3g25.3g3.3g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914