Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g379g227kcal5.7g49.2g0.4g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 142g487kcal14.5g99.4g1.7g5g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.3g0.2g5.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g47g123kcal14.2g0.9g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1819kcal81.4g299.4g28.6g16.8g
Valittu annoskoko625g909kcal40.7g149.7g14.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna313g455kcal20.4g74.9g7.2g4.2g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192