Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 118g404kcal12g82.4g1.4g4.1g
Tattarijauho, Myllynparas49g167kcal6.4g33.1g0.8g2.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 81g24kcal2.3g2.9g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g196g165kcal2.2g35.9g0.8g3.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 77g549kcal0.3g0g61.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 34g15kcal3.4g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.9g7.7kcal0.1g2.3g0.1g1.6g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2810kcal66.4g313.8g140.8g23.6g
Valittu annoskoko625g1405kcal33.2g156.9g70.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna313g703kcal16.6g78.5g35.2g5.9g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321419