Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 195g386kcal5.1g1.5g37.7g13g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g373g354kcal18.6g55.9g5.6g0g
Valkosipuli 6.5g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 23g201kcal0g0g22.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton24g5.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.6g5.7kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1921kcal49.4g119.8g132.8g27g
Valittu annoskoko625g961kcal24.7g59.9g66.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna313g480kcal12.4g30g33.2g6.8g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173