Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 38g13kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.7g6kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g337g118kcal5.4g23.3g0.3g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 3.7g12kcal0.3g0.5g1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g51g85kcal4.4g2g7.1g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g505kcal22.2g64g18g13.4g
Valittu annoskoko625g253kcal11.1g32g9g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g126kcal5.6g16g4.5g3.4g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219