Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen155g216kcal29.5g0g10.9g0g
Porkkana 78g25kcal0.5g4.3g0.2g2g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)151g61kcal2.6g12.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%78g132kcal5.4g1.1g11.6g1.6g
Tomaatti, tuore78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g927kcal78.2g46g46.4g11g
Valittu annoskoko625g464kcal39.1g23g23.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g232kcal19.6g11.5g11.6g2.8g
Arvot/100g100g74kcal6.3g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475