Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 218g242kcal47.1g0g5.7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g12g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi152g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 152g107kcal0.5g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g775kcal98.4g12g13.6g4g
Valittu annoskoko625g388kcal49.2g6g6.8g2g
Annoskoko puolitettuna313g194kcal24.6g3g3.4g1g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003