Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g99g91kcal18.8g0g1g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g99g86kcal12.4g1g3g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g129g45kcal2.1g8.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 165g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika keltainen 66g20kcal0.6g3.4g0.1g1.3g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g27g45kcal4.8g0.3g2.6g0g
Oliiviöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g710kcal78.2g30.4g27g3.8g
Valittu annoskoko625g355kcal39.1g15.2g13.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g178kcal19.6g7.6g6.8g1g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920