Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis488g546kcal107.3g0g14.6g0g
Oliiviöljy 14g121kcal0g0g13.7g0g
Kananmuna kuoreton 107g153kcal13.4g0.3g11g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1650kcal241.8g2.2g78.6g0.6g
Valittu annoskoko625g825kcal120.9g1.1g39.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g413kcal60.5g0.6g19.7g0.2g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032