Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 119g407kcal12.1g83g1.4g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.1g55kcal0g0g6.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g213g319kcal43.2g0g19.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g61g24kcal1g5g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g82g47kcal0.8g11.5g0.8g1.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste46g164kcal13.2g0.8g12.8g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.7kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2045kcal141.2g202g81g11.6g
Valittu annoskoko625g1022kcal70.6g101g40.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g511kcal35.3g50.5g20.3g2.9g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.2g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444