Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali361g76kcal4.3g12.3g0.7g7.6g
Porkkanaraaste 200g181g49kcal1.1g9.6g0.4g4.5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g27g27kcal0g5.7g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever54g366kcal0.5g0.7g40.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1039kcal11.8g56.8g82.4g24.2g
Valittu annoskoko625g519kcal5.9g28.4g41.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna313g260kcal3g14.2g20.6g6.1g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007