CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 108g355kcal11.4g65.7g2.4g10.7g
Kauralese 11g38kcal1.9g4.8g0.8g1.9g
Leivinjauhe 3.9g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 21g188kcal0g0g21.3g0g
Arla Apetina Feta 3%79g87kcal14.2g1.6g2.4g0g
Paprika vihreä 39g8.4kcal0.4g1g0.1g0.7g
Paprika keltainen 59g18kcal0.6g3g0.1g1.2g
Tomaattimurska 79g23kcal0.4g4.2g0.2g1.5g
Pinaatti 20g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti 59g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 59g136kcal13.3g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1775kcal87.6g172.4g73g34.8g
Valittu annoskoko625g888kcal43.8g86.2g36.5g17.4g
Annoskoko puolitettuna312g444kcal21.9g43.1g18.3g8.7g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327