Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 54g389kcal0.6g0.2g43.6g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 47g153kcal0.9g1.4g16.3g0g
Manteli 60g367kcal14.3g3.9g32.2g4.3g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g119g304kcal7g3.8g28.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g197kcal1.2g1.8g20.9g0g
Punaherukka 89g51kcal1.3g6.7g0.4g4.5g
Mustaherukka 86g51kcal0.9g6.7g0.3g5g
Mansikka 36g17kcal0.2g3g0.1g0.7g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3293kcal69.8g67.2g298g29g
Valittu annoskoko625g1647kcal34.9g33.6g149g14.5g
Annoskoko puolitettuna313g823kcal17.5g16.8g74.5g7.3g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647