Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi137g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 137g472kcal14g96.2g1.6g4.8g
Kuivahiiva, annos 11g1.7g6.2kcal0.8g0.7g0.1g0g
Hunaja 6.9g23kcal0g5.6g0g0g
Oliiviöljy 4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Ananas, omassa liemessään 48g25kcal0.2g5.4g0g0.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g117g41kcal1.2g7.9g0.6g1.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g41g107kcal12.4g0.8g6.2g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti69g96kcal12.4g0.7g3.4g0g
Aurajuusto28g94kcal5.5g0g8g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g34g5.2kcal0.7g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1822kcal94.4g235.8g49.4g14.2g
Valittu annoskoko625g911kcal47.2g117.9g24.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g456kcal23.6g59g12.4g3.6g
Arvot/100g100g146kcal7.6g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813