Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 149g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 149g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka56g6.1kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali118g25kcal1.4g4g0.2g2.5g
Porkkana 106g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g31g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g470kcal10.8g50.6g20.6g19.6g
Valittu annoskoko625g235kcal5.4g25.3g10.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna313g118kcal2.7g12.7g5.2g4.9g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532