Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha395g655kcal75g0g39.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g37g98kcal3.1g18.8g0.4g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 118g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)35g78kcal4.6g0.2g6.6g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso1.4g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1695kcal167g43.8g93.4g11.8g
Valittu annoskoko625g848kcal83.5g21.9g46.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g424kcal41.8g11g23.4g3g
Arvot/100g100g136kcal13.4g3.5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383